Mijn Boutique

Je gegevens verwijderen

Wil je je Mijn Boutique-account en opgeslagen keuzes laten verwijderen? Stuur dan vanaf het e-mailadres van je account een bericht naar [email protected] met als onderwerp Mijn Boutique-gegevens verwijderen.

Wat verwijderen we?

Wat gebeurt er daarna?

We bevestigen je aanvraag via e-mail en verwijderen de gegevens die aan je Mijn Boutique-account gekoppeld zijn. Je oorspronkelijke Google-account blijft bestaan; dat beheer je rechtstreeks bij Google.

Alleen de koppeling intrekken?

Je kunt de toegang van Het Beste van Netflix ook intrekken via de beveiligingsinstellingen van je Google-account. Wil je daarnaast je Boutique-gegevens verwijderen, stuur dan ook de bovenstaande e-mail.

Terug naar privacy